iJzer- & Laswerk voor Poort- & Hekwerk

Door een professional

KWALITEITSVOLLE POORTEN EN HEKWERK OP MAAT 

Vakmanschap in Kwaliteitsvolle Poorten, Hekwerk en Laswerken op Maat bij Thebro

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf voor hoogwaardige poorten en hekwerken, dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Thebro, gevestigd in Neerpelt. 

MAATWERK POORTEN 

Johnny Theeuws is een ervaren vakman met een diepgaande kennis van poorten. In ons eigen atelier worden alle laswerken uitgevoerd en wordt het ijzerwerk op maat vervaardigd, zodat we de perfecte poort voor u kunnen creëren. Thebro biedt zowel draai- als schuifpoorten in de stijl van uw keuze. U heeft de optie om te kiezen uit klassieke of moderne ontwerpen, of we kunnen zelfs een uniek ontwerp realiseren dat naadloos aansluit bij de stijl van uw woning. Elke poort wordt nauwkeurig opgemeten en op maat gemaakt, vervolgens gemetalliseerd en verzinkt volgens het model. Bovendien krijgen onze poorten een poedercoating in de RAL-kleur van uw voorkeur. Als u geïnteresseerd bent in geautomatiseerde poorten voor gemakkelijke toegang tot uw garage of oprit zonder uit te stappen, kunnen we u meer informatie verstrekken over de verschillende mogelijkheden voor poortautomatisering. 

HEKWERKEN EN LASWERK 

Thebro in Neerpelt is ook uw ideale partner voor het plaatsen van stijlvol hekwerk en het uitvoeren van laswerken in en rond uw woning. Het plaatsen van een hekwerk kan een complexe taak zijn, tenzij u deze laat uitvoeren door professionals. Bij Thebro zorgen we voor gedetailleerde plaatsing met aandacht voor grondvoorbereiding en een uitstekende afwerking. U kunt ons inschakelen voor tuinhekken, balkonhekken en beveiliging van ramen en deuren. We voeren het werk uit volgens uw specifieke wensen en binnen het vooraf overeengekomen budget. 

Vraag nu een Vrijblijvende Offerte aan

Uw Partner voor Poortautomatisatie en Laswerken in Neerpelt

Wij zijn uw betrouwbare partner voor poortautomatisatie en laswerken in Neerpelt. Laat uw poort professioneel automatiseren en geniet van onberispelijk vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.